Blogger Kişisel Blog Temaları

Cuma, Haziran 12, 2015
Merhabalar! ZinioBlogger, başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada Blog Yazarları'na yardımcı olmak amacıyla yayına hazırlanmış olup, bugüne kadar bu alanda karşınıza çıkan tüm web sitelerinden farklı bir misyon üstlenmiştir. Hem sanal ortamda hem de basılı bir dergi halinde Blog Yazarları'nın kendilerini ifade etmelerine de olanak sağlayacak olan ZinioBlogger bütün blog yazarlarının ortak buluşma noktası olacaktır. Her zaman takipte kalmanız dileğiyle...
personal blogger themes

En sık karşılaşılan blog türlerinden biri olan Kişisel Bloglar, yalnızca içeriğiyle değil tasarımıyla da göz doldurmalı. Ziyaretçilerinizin ilgisini çekecek kadar görsel zenginlik ve aynı zamanda da o derecede basitlik ve sadelik sunan tasarımlar kişisel blog sayfalarınızda tercihiniz olmalı. Blogger kişisel blog temaları kategorimizde yer alan şablonların tamamı bu kriterlerle tam bir uyumluluk göstermektedir.

Burada kullanacağınız renklerin de göz alıcı olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Açık tonlardan yana olmalısınız zira koyu renkler gözde yorgunluğa sebep olduğundan dolayı birçok uzman web sitelerinin açık renklere sahip olması gerektiğinin altını çiziyor. 

Şimdi Blogger ile oluşturduğunuz kişisel blog sayfalarınız için hazırladığımız oldukça şık, seo uyumlu ve responsive temalar listemize göz atabilirsiniz. Ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız...
HEADLINES BLOGGER KİŞİSEL BLOG TEMASI
REPORTER BLOGGER PERSONAL / KİŞİSEL BLOG TEMASI
SHUFFLED BLOGGER DEFTER TEMASI
ENNIPE RESPONSIVE BLOGGER KİŞİSEL BLOG TEMASI
DAILY JOURNAL RESPONSIVE BLOGGER TEMASI
KISA BİLGİ: Bloğunuzun daha fazla insan tarafından okunmasını dolayısıyla daha çok ziyaretçi çekmesini istiyorsanız önemsemeniz gereken ilk konu "özgün içerik" üretmek olmalıdır. Sonraki aşama ise seo uyumlu yani responsive bir şablon kullanmanız Google'ın gözünde yükselmeniz için önemlidir. Bunların dışındaki konular ise sizin keyfinize kalmış bir durumdur. Kısacası seo ve özgün içerik, bloğunuzun geleceği açısından hayati önem taşımaktadır.

11 yıldan bu yana "Blog yazarlığı ve Blogger" alanında kendimi geliştirmekteyim. 21 Ekim 1989 Tarsus doğumluyum. İlk ve orta okulu doğup büyüdüğüm kentin en büyük mahallerinden... Devamını Oku »

Bunlara da Göz Atabilirsiniz

Sonrakİ Yazı
« Prev Post
Öncekİ Yazı
Sonraki Yazı »